برنامه بانک مرکزی برای حمایت از بورس اعلام شد توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو در کارخانه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | فیدلیتی چند؟ مدیر کل صمت خراسان رضوی: افزایش ۹۰ درصدی ذخیره مواد معدنی در استان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | کوییک ۵۱۶ میلیون تومان افزایش قیمت تلفن همراه در بازار موبایل مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نحوه فعالیت میادین تره‌بار مشهد در روز تاسوعا و عاشورای حسینی اعلام شد روغن به‌زودی به صورت انبوه توزیع می‌شود حمایت‌های بی‌نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بیمه بیکاری شامل کارگرانی که در اثر جنگ از کار بازمانده‌اند، می‌شود؟ آغاز حمایت از سهامداران خرد در بازار سهام طلا در مشهد به ۷.۵ میلیون تومان رسید (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | صعود قیمت دلار ادامه یافت وزیر اقتصاد: حمایت از بورس از اولویت‌های وزارت اقتصاد است سفر از فرودگاه مشهد به ۱۲ مقصد خارجی و ۳ مقصد داخلی+ جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۴) مبلغ یارانه نقدی دهک‌های یکم تا دهم مشخص شد + جزئیات جدول زمانی پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات به تصویب برسد قیمت جهانی نفت امروز (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت، ۶۶ دلار و ۴۹ سنت تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور طلای جهانی صعودی شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی: ارائه کالابرگ به مردم به‌هیچ‌وجه نباید متوقف شود بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | گوشت قرمز و مرغ کمی ارزان‌تر شد امیدواری به رشد بورس در روز‌های آینده | تأکید پزشکیان بر ساماندهی اوضاع نابسامان بورس پیش‌فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | سبزی در مشهد کیلویی چند؟ خروج سوداگران از بازار خودرو | تعادل در بازار خودرو در چه صورتی امکان‌پذیر است؟ خراسان‌رضوی در مسیر توسعه صنعتی تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرسش‌هایی درباره طرح نهضت ملی مسکن از زبان معاون راه‌وشهرسازی خراسان رضوی | از اقساط ماهی ۲۰‌ میلیون تومان تا کم‌وکیف واگذاری واحد‌ها

  • کد خبر: ۲۹۶۸۳۰
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
پرسش‌هایی درباره طرح نهضت ملی مسکن از زبان معاون راه‌وشهرسازی خراسان رضوی | از اقساط ماهی ۲۰‌ میلیون تومان تا کم‌وکیف واگذاری واحد‌ها
معاون راه‌وشهرسازی خراسان‌ رضوی: خریدوفروش واحد‌های طرح نهضت ملی مسکن تا زمان تحویل قطعی و دریافت کارت اقساط ممنوع است.

رحمتی | شهرآرانیوز؛ افزایش سرسام‌آور قیمت زمین و مسکن در سال‌های اخیر که متأثر از عوامل مختلفی است، سبب شده خرید مسکن برای بیشتر مردم آرزو شود. در این میان دولت‌ها سعی داشته‌اند با ارائه طرح‌هایی شرایط خانه‌دار شدن مردم و جوانان را تسهیل کنند. طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌هایی بود که در دوره سیزدهم ریاست‌جمهوری و با هدف کاهش قیمت مسکن و ساخت سالانه یک میلیون مسکن شروع به کار کرد. طرحی که در اهداف بلندمدتش افزایش امید مردم به خانه‌دارشدن را دنبال می‌کرد.

در نقطه مقابل نیز این تأکید شده بود که قیمت مسکن به سمت ثبات حرکت کند. با وجود گذشت سه سال از آغاز اجرای این طرح افراد متقاضی با مشکلات متعددی روبه‌رو شده‌اند. کم‌وکیف اجرا، نحوه قسط‌بندی، مبالغ اقساط، آگاهی از جزئیات ساخت و پیشرفت کار از جمله پرسش‌های پرتکرار مردمی است. صدای مردم شهرآرا پیرو رسالت خود در رساندن دغدغه‌ها و مشکلات مردمی، پرتکرارترین پیام‌های مردم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن را با مهندس احسان فرشته‌پور معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در میان گذاشته است. در ادامه پیامک مردمی و پاسخ‌های این مقام مسئول آمده است.

چرا قسط‌های طرح نهضت ملی مسکن به یک‌باره این‌قدر زیاد شد؟ از ابتدا که در این طرح ثبت‌نام کردیم قرار بود هر چهارماه ۴۰‌میلیون تومان برای ساخت‌وساز، قسط پرداخت کنیم. تا قسط چهارم را به همین روال پرداخت کردیم، اما از قسط پنجم گفتند که هر دوماه ۴۰‌میلیون تومان است. ۴۰‌میلیون برای کسی که مستأجر است و خانه ندارد با این مخارج گران زندگی و تورم کاملا نشدنی است. چگونه مردم می‌توانند هر دو ماه ۴۰‌میلیون تومان پرداخت کنند؟ این قسط به معنای این است که هر ماه ۲۰‌میلیون کنار بگذارم. اجاره ۷‌میلیون تومان خانه فعلی که ساکن نیز هستم وجود دارد. خرج و مخارج دو بچه مدرسه‌ای نیز مطرح است. چرا قسط‌ها را از چهارماهی ۴۰‌میلیون تومان به دوماهی ۴۰‌میلیون تومان افزایش داده‌اند؟ چرا از اول این نکته را نگفته بودند؟

با توجه به افزایش قیمت ساخت و زمان محدود ساخت و نیز به منظور جلوگیری از تأخیر مجاز در پروژه‌ها مقرر شد که حداقل متقاضیان دو ماهی مبلغ ۴۰‌میلیون تومان را واریز کنند. این نکته نیز باید مورد توجه واقع شود که این اقدام به علت کمبود آورده متقاضی است.

تا چند ماه قبل وقتی وارد سایت نهضت ملی مسکن می‌شدم و کد ملی را وارد می‌کردم، داخل سایت روند پیشرفت کار قابل ملاحظه بود، اما اکنون این بخش در سایت حذف شده است. چرا این قسمت را حذف کرده‌اند؟ دیگر آنکه از مسئولان بپرسید چگونه از روند پیشرفت کار مطلع شویم؟

حذف این قسمت به دستور وزارت راه و شهرسازی بود، اما امکان بازدید از پروژه‌ها و بررسی کم‌و‌کیف ساخت برای مردم میسر است.

هنگامی که در نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردم، مسکن در شهر گلبهار را انتخاب کردم. در ابتدا که وارد سایت می‌شدم محدوده را گلبهار نشان می‌داد، اما در ادامه و بدون اطلاع قبلی محدوده مسکن ملی به قرقی تغییر کرد. این تغییر برای چه بوده و چرا بدون اطلاع انجام شده است؟

این افراد در هنگام ثبت‌نام درخواست تغییر شهر به گلبهار را داشتند که در ادامه مورد قبول شرکت عمران شهر جدید گلبهار قرار نگرفت. با این شرایط متقاضیان به شهر مبدأ ثبت‌نام خود که مشهد بود منتقل و سامان‌دهی شدند.

قیمت تمام شده مسکن به گفته مردم چیزی حدود یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون تومان است. این در حالی است که قیمت مسکن در همان محدوده با متراژ‌های بالاتر و در حدود ۱۲۰‌متر حدود یک میلیارد‌و ۲۰۰ میلیون تومان است چرا مبلغ این خانه‌ها که قرار بود ارزان‌تر باشد در جمع کل این‌قدر بیشتر می‌شود؟

قیمت قطعی بسیاری از واحد‌ها تاکنون مشخص نشده است. بر این اساس متقاضیان باید سهم آورده خود را پس از کسر وام از مبلغ قطعی پرداخت کنند.

خرید و فروش این واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن به چه صورت است؟ اقساط این خانه‌ها زیاد شده و مردم توان پرداخت ماهی‌۲۰‌میلیون تومان قسط را ندارند و می‌خواهند بفروشند. با این شرایط خریدوفروش این خانه‎ها به چه نحوی است؟

خرید و فروش واحد‌ها تا زمان تحویل قطعی و دریافت کارت اقساط برابر با ماده‌۱۳ قانون سامان‌دهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها ممنوع است و در این ارتباط هر نوع خرید و فروش تخلف خواهد بود.

یکی از نگرانی‌های افرادی که در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند درباره کم‌و‌کیف تحویل این واحدهاست. از پایان اقساط چقدر زمان برای تحویل مسکن نیاز است؟

متقاضیان پس از تکمیل سهم آورده و دریافت کارت اقساط واحد، می‌توانند واحد را تحویل بگیرند.

آیا برای آن دسته از افرادی که پول را واریز نکرده‌اند فرصت مجددی برای واریز وجود دارد؟

در صورت تأمین زمین جدید و وجود متقاضی انصرافی، براساس اولویت، متقاضیان تأیید شده سامان‌دهی می‌شوند.

آیا آن دسته از افرادی که پول را واریز کرده‌اند می‌توانند پولشان را پس بگیرند و انصراف دهند؟ نحوه انصراف و دریافت پول چگونه خواهد بود؟

در صورتی که متقاضی به پروژه متصل شده باشد می‌تواند با تعیین جایگزین، انصراف دهد. متقاضیانی که هنوز به پروژه متصل نشده باشند با ارائه تعهد محضری امکان انصراف دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->